Bidon bedrukken

Een bidon bedrukken is de sportiefste manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Je straalt hiermee een sportief en gezond imago uit, waardoor je je bedrijf positief onder de aandacht brengt. Een bidon is misschien wel het meest gebruikte accessoire tijdens het sporten, vrijwel iedereen maakt hier gebruik van. Of je nu een bidon laat bedrukken als relatiegeschenk, of bij het sponsoren van een sportevenement: een bidon bedrukken is eigenlijk altijd een goed idee.

Waarom een bidon bedrukken?

Wanneer je een bidon laat bedrukken hbidon bedrukkeneeft dit een positieve uitstraling op je bedrijf. Een bidon wordt veelal gebruikt voor water of sportdrank tijdens het sporten. Een bidon met jouw bedrijfsnaam of logo zorgt ervoor dat men jouw bedrijf associeert met een sportieve levensstijl. Een bidon bedrukken is daarmee de snelste manier om jouw bedrijfsnaam een sportief imago mee te geven.

Daarnaast is een bidon een praktisch cadeau om aan werknemers of relaties te geven. Veel mensen sporten weleens, en tijdens het sporten maakt vrijwel iedereen gebruik van een waterflesje of bidon. De kans is daarom groot dat jouw bedrukte bidon niet in de kast belandt, maar daadwerkelijk gebruikt wordt. Zo wordt jouw bedrijf op allerlei sportvelden, in sportscholen en tijdens sportevenementen onder de aandacht gebracht.

Welke soort bidon bedrukken?

Er zijn verschillende soorten bidons die bedrukt kunnen worden. Zo is er de klassieke bidon met een sportdop, verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten. Deze bidon kun je eenvoudig laten bedrukken met een bedrijfslogo, slogan of naam. Het handige van een klassieke bidon is dat hij eenvoudig geopend en gesloten kan worden. Wil je liever een minder standaard bidon bedrukken? Kies dan bijvoorbeeld voor een Dopper. De Dopper is een kunststof waterfles met een dop, die tevens gebruikt kan worden als drinkglas. Met de aankoop van een Dopper ondersteun je tevens waterprojecten over de hele wereld.

Gelegenheden om een bidon te bedrukken

Er zijn verschillende gelegenheden denkbaar waarbij je een bidon kunt laten bedrukken. Wanneer je een sportieve levensstijl wilt promoten bij je werknemers kun je een bidon bedrukken met het bedrijfslogo erop. Ook als relatiegeschenk is een bidon bedrukken heel leuk, je zet hiermee jouw bedrijf op een sportieve manier op de kaart. Dit is weer eens iets anders om te krijgen dan bijvoorbeeld een pen. Voor sportevenementen is een bidon bedrukken uiteraard ook een heel leuk idee. Laat de bidon bedrukken met een of meer bedrijfslogo’s, of de naam van het evenement.